Evenementen

Atos organiseert zelfstandig en in samenwerking met andere partijen verschillende wedstijden en evenementen in en om Amsterdam. Klik op het evenement in het keuzemenu voor meer informatie over inschrijven, afstanden en data.

 

Club kampioenschappen

Datum 6 okt 2019
Tijdstip 10:30 uur
Locatie Av Atos
Adres De vertrouwde baan
Het belangrijkste en gezelligste evenement op onze wedstrijdkalender staat weer voor de deur: de clubkampioenschappen! ATOS-atleten van pupil tot master mogen op zondag 6 oktober vanaf 10.30 uur de strijd met elkaar aan om wie de beste van de club is (in zijn/haar categorie).
Nieuwe opzet
Om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de kampioenschappen is er voor de junioren C/D, senioren en masters dit jaar een nieuwe opzet bedacht: wie wil meedoen voor het klassement moet aan minimaal drie onderdelen deelnemen. Dat mogen technische nummers of loopnummers zijn, of een combinatie daarvan. Dus wilde je altijd al weten hoe ver je die speer eigenlijk kunt werpen of hoe ver je van het wereldrecord verspringen af zit, als je echt je best doet? Op 6 oktober kun je je kans grijpen!

Mensen die aan één onderdeel willen deelnemen, zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar zij doen niet mee voor het klassement. Voor de pupillen is er de traditionele meerkamp.

Inschrijven
De inschrijving verloopt via www.atletiek.nu
De D- en C-junioren kunnen via atletiek.nu niet inschrijven voor de 400m en 3000m, maar zij kunnen zich opgeven bij de trainer!

Vrijwilligers gezocht
Om van deze dag weer een groot succes te maken hebben we niet alleen fanatieke atleten nodig, maar ook vrijwilligers die voor, tijdens en na de wedstrijd de organisatie kunnen helpen. Wil je ons helpen, met misschien hamburgers bakken op de BBQ, de juryleden helpen op de baan of in het veld, helpen opbouwen of afbreken, kantinedienst of nog iets anders?

Kom je al iemand aanmoedigen en kun je best een handje toesteken, meld je dan aan via het Google formulier vrijwilligers Club kampioenschappen

Natuurlijk zijn er op 6 oktober ook andere loopevenementen in de regio, maar die zijn er iedere maand en de clubkampioenschappen bij ATOS zijn maar één keer per jaar. Daar moet je bij zijn als ATOS-lid!

© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven