Evenementen

Atos organiseert zelfstandig en in samenwerking met andere partijen verschillende wedstijden en evenementen in en om Amsterdam. Klik op het evenement in het keuzemenu voor meer informatie over inschrijven, afstanden en data.

TEST-Vrijwilligen 30vNoord

Datum 7- 8 sep 2019
Tijdstip 09:00 - 18:00 uur
Locatie Atos-complex en Polder
Dit is een test. Wij vinden het fijn als je je -voor de test!!- opgeeft.
--> Het verplicht tot niets!  Het echte opgeven voor de 30vNoord komt later.
We testen ook hoe we de inschrijvers kunnen mailen. Dus mogelijk krijg je mailtjes van ons. Met dank van P3 (Patricia L, Pierre W en Peter vL)

Aantal inschrijvingen: 1 (persoon: 2)
Inschrijven is mogelijk tot 04-09-2019
Vrijwilliger 30vNoord
DIT IS EEN TEST! -> Speel aub met dit formulier. Doe alsof je je opgeeft ;-) Het verplicht tot niets.
Valt je iets op? Werkt iets niet? Onduidelijk?  Noteer het aub in Opmerkingen.
--- Nu alsof het echt is ----
Geef via dit formulier aan wat je kunt doen voor de 30vNoord
We zoeken vrijwilligers voor de zaterdag en de zondag
Ben je lid? Log dan aub eerst in. Dan zijn je persoonsgegevens ingevuld.
Willen vrienden en/of gezinsleden ook helpen? Gebruik de Introducé knop. Kun je direct hun gegevens invullen. En houden we ze persoonlijk op de hoogte.

*
Wil je graag een specifieke klus en/of ben je aan tijd gebonden. Geef het aan bij Opmerkingen. Kom je met iemand die geen lid is? Gebruik de Introducé knop voor de gegevens.

Introducé 1

Introducé 2