Dam tot Damloop Cursus

Wil je op 20 september 2020 meedoen aan de Dam tot Damloop? Met de speciale Dam tot Damcursus van atletiekvereniging Atos uit Amsterdam-Noord sta je goed getraind aan de start van deze lange afstand klassieker. Als je meedoet heb je automatisch dat gewilde startnummer. Verder krijg je persoonlijk advies en persoonlijke trainingsschema’s mee.

In vijf maanden stomen onze deskundige en gediplomeerde trainers je klaar om de Dam-tot-Damloop in goede vorm te lopen. Je krijgt wekelijks een baantraining bij AV Atos, een trainingsschema en advies om ook thuis je vorm te verbeteren. Je bouwt conditie op en leert hoe je de wedstrijd opbouwt. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema en als het nodig is krijg je sportmedisch advies. Jaarlijks doorbreken veel enthousiaste lopers met onze cursus de magische grens van 16,09 kilometer. De cursus start dit jaar op 13 mei en is voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van onze cursus
  1. Het startnummer. Trainen is deelnemen want AV Atos garandeert je startnummer voor de 10 Engelse mijl.
  2. Vroeg starten in het Atos-startvak.
  3. Gratis deelname aan een voorbereidingsloop: de 30 van Amsterdam-Noord
  4. Een goede conditie en veel loopplezier.
  5. per maand een gezamenlijke trainingsloop in het weekend
Cursusavond
De cursus start op 13 mei 2020. Er wordt getraind op de woensdagavond van 19.30 tot ongeveer 20.45 uur. Kun je niet op deze avond, maar wil je toch bij ons komen trainen voor de Damloop? Neem dan contact met ons op.

Loopervaring gewenst
De afstand van de Dam-tot-Damloop is 10 Engelse mijl, ruim 16 kilometer. In wegatletiektermen is dit een lange afstand. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers die 20 minuten kunnen lopen zonder stoppen.

Ben je echte beginner, graag eerst vooraf even contact.

Verder is belangrijk dat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Hou er dus rekening mee dat je naast de training bij Atos, minimaal nog gemiddeld twee keer per week kan trainen.

Cursusprijs

De cursus inclusief startnummer voor de Dam tot Damloop kost € 180,-

De prijs is inclusief deelname aan voorbereidingsloop 'De 30 van Noord' en een speciale pastaparty bij Atos op de avond voor de Dam-tot-Damloop, wanneer daar interesse voor is.

Als extra optie kun je bij de inschrijving ook het speciale ASICS Runningshirt van de Dam tot Damloop meebestellen in de gewenste maat. Dat kost € 22,50 extra (het totaalbedrag wordt dan € 202,50).

Inschrijven
Wil je meedoen aan onze Dam-tot-Damcursus? Ga dan naar het inschrijfformulier via de knop onderaan de pagina. Bij voorkeur inschrijving met foto, dat is handig voor onze trainers. Bij ontvangst reserveren wij direct een plek. Er volgt formele bevestiging per e-mail. Een week voor de start van de cursus krijg je een uitnodiging voor de eerste training en aanvullende informatie.

Voor betaling van het cursus- en inschrijfgeld voor de Dam-tot-Dam loop wordt een éénmalige machtiging gevraagd op je IBAN/bankrekeningnummer voor het totale cursusbedrag.

Nogmaals belangrijk: voor degene die zich opgeven inclusief startnummer voor de Dam tot Dam loop: je hoeft je dan niet zelf in te schrijven via de site van de Dam- tot-Damloop!

dtdloopcursus@av-atos.nl
 
© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven