Dam tot Damloop Cursus

Wil je in september meedoen aan de Dam-tot-Damloop? Met de speciale Dam-tot-Damcursus van atletiekvereniging Atos uit Amsterdam – Noord sta je goed getraind aan de start van deze lange afstand klassieker. Als je meedoet heb je automatisch dat gewilde startnummer. Verder krijg je persoonlijk advies en persoonlijke trainingsschema’s mee.

In vijf maanden stomen onze deskundige en gediplomeerde trainers je klaar om de Dam-tot-Damloop in goede vorm te lopen. Je krijgt wekelijks een baantraining bij AV Atos, een trainingsschema en advies om ook thuis je vorm te verbeteren. Je bouwt conditie op en leert hoe je de wedstrijd opbouwt. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema en als het nodig is krijg je sportmedisch advies. Jaarlijks doorbreken veel enthousiaste lopers met onze cursus de magische grens van 16,09 kilometer. De cursus start in mei en is voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van onze cursus
1) Het startnummer. Trainen is deelnemen want AV Atos garandeert je startnummer voor de 10 Engelse mijl.
2) Vroeg starten in het Atos-startvak.
3) Gratis deelname aan twee voorbereidingslopen: de 30 van Amsterdam-Noord en de Midzomernachtcross.
4) Een goede conditie en veel loopplezier.

Kies je cursusavond
Je kunt kiezen tussen de dinsdag- en de woensdagavond. Bij inschrijving bepaal je de cursusavond. Incidenteel switchen is mogelijk. De groepsgrootte per dag is minimaal 20 personen. Bij minder deelnemers behoudt AV Atos zich het recht voor om de dinsdag- en woensdaggroep samen te voegen. De cursusavond wordt dan dinsdag of woensdag.

Kun je niet op één van deze avonden, maar wil je toch bij ons komen trainen voor de Damloop? Neem dan contact op met ons op.

Loopervaring gewenst
De afstand van de Dam-tot-Damloop is 10 Engelse mijl, ruim 16 kilometer. In wegatletiektermen is dit een lange afstand. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers die 20 minuten kunnen lopen zonder stoppen.

Beginners
Ben je echte beginner, graag eerst vooraf even contact. Verder is belangrijk dat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Hou er dus rekening mee dat je naast de training bij Atos, minimaal nog gemiddeld twee keer per week kan trainen.

Cursusprijzen
- Cursus inclusief startnummer (zonder Dam-tot-Dam-T-shirt): € 146,50,-.
- Cursus zonder startnummer (zonder Dam-tot-Dam-T-shirt):€ 120,-.

De prijs is inclusief deelname aan voorbereidingslopen 'De 30 van Noord' en de 'Midzomernachtloop' en een speciale pastaparty bij Atos op de avond voor de Dam-tot-Damloop.

Inschrijven
Wil je meedoen aan onze Dam- tot-Damcursus? Vul dan het onderstaand inschrijfformulier in. Bij voorkeur met foto, dat vinden onze trainers fijn. Bij ontvangst reserveren wij direct een plek.
Er volgt formele bevestiging per e-mail. Een week voor de start van de cursus krijg je een uitnodiging voor de eerste training en aanvullende informatie. Voor betaling van het cursus- en inschrijfgeld voor de Dam-tot-Dam loop wordt een éénmalige machtiging gevraagd op uw IBAN/bankrekeningnummer voor het totale cursusbedrag.
Nogmaals belangrijk: voor degene die zich opgeven inclusief startnummer voor de Dam tot Dam loop: je hoeft je dan niet zelf in te schrijven via de site van de Dam- tot-Damloop!

dtdloopcursus@av-atos.nl