Update verhuizing juli 2017

01 juli 2017
De verhuizing van Atos is een kwestie die al jaren speelt. Steeds lagen er plannen, maar de uitvoering vanuit de gemeente bleef uit. Inmiddels zijn er toch weer concrete plannen en zouden we in 2019 over moeten zijn naar een mooie nieuwe plek. We gaan namelijk naar het terrein waar vroeger de voetbalvelden van DWV zich bevonden. Zie hieronder het stedenbouwkundig plan zoals op het moment bekend.

Op het moment van schrijven (juli 2017) wordt het terrein gereed gemaakt voor de aanleg van de nieuwe baan; zelf zijn we druk bezig met het ontwerp van het nieuwe clubhuis. Eens in de drie maanden zullen we hier op deze pagina een update plaatsen met wat nieuwe informatie. Ook hangt alles op het raam van de bestuurskamer in de kantine.

Afgelopen weekend heeft Jonne een zeer mooie prestatie neergezet door op het NK junior A 400m de zilveren plak te… Meer >

Na verscheidene pogingen het onderstaande verslag verder in te korten heb ik moeten constateren dat het afgelopen weekend… Meer >

Groet uit Schoorl

10 februari 2019