Update verhuizing juli 2017

01 juli 2017
De verhuizing van Atos is een kwestie die al jaren speelt. Steeds lagen er plannen, maar de uitvoering vanuit de gemeente bleef uit. Inmiddels zijn er toch weer concrete plannen en zouden we in 2019 over moeten zijn naar een mooie nieuwe plek. We gaan namelijk naar het terrein waar vroeger de voetbalvelden van DWV zich bevonden. Zie hieronder het stedenbouwkundig plan zoals op het moment bekend.

Op het moment van schrijven (juli 2017) wordt het terrein gereed gemaakt voor de aanleg van de nieuwe baan; zelf zijn we druk bezig met het ontwerp van het nieuwe clubhuis. Eens in de drie maanden zullen we hier op deze pagina een update plaatsen met wat nieuwe informatie. Ook hangt alles op het raam van de bestuurskamer in de kantine.

Nieuwsflits!

16 april 2019
Atos heeft vanaf nu een vrijwilligersbeleidsplan! Zie hier de link naar ons Vrijwilligersbeleidsplan Meer >

Op dinsdag 26 maart jongstleden zijn een aantal Atos leden een klein kijkje gaan nemen bij wat in de toekomst onze nieuwe baan zal… Meer >