Rosalie Teeuwen 2e bij het Nederlands Kampioenschap marathon

26 oktober 2018

Afgelopen zondag is Rosalie 2e geworden in de klasse dames masters 35 bij het NK marathon welke gehouden werd in Amsterdam.

Zij had daarvoor de fraaie eindtijd van 3 uur en 8:50 minuten nodig.

In de zelfde wedstrijd heeft Marleen Haakma bij de dames 45 haar persoonlijk record op de marathon verbetert met 9 minuten tot 3 uur 15:59 minuten.

Mathijn Bakker en Michael Nijland hielden elkaar goed in evenwicht maar Mathijn bleek toch over de langste adem te beschikken en finishte in 2uur 50:26 minuten gevolgd door Michael in 2 uur 50:52 minuten.

Onze ultra lange duurloper Tony Kiburg liep een trainingsmarathon uit in de tijd van 4uur 14:03 minuten

Wij feliciteren allen met hun fraaie prestaties!

Eindelijk is het dan zover. De bouw van het nieuwe clubgebouw van Atos is begonnen. Atos voorzitter Bert Schalkwijk nam een kijkje op… Meer >

Geachte leden, Elke maand zal het bestuur, voorafgaand aan de bestuursvergadering, een inloop informatie uurtje houden in de Atos… Meer >