Afsluiting Waddenweg in week 12 i.v.m. bouw bioscoop

13 maart 2019
Van maandag 18 t/m vrijdag 22 maart a.s. wordt de rijbaan van de Waddenweg tussen de IJdoornlaan en de Nieuwe Purmerweg afgesloten. Het is dan niet mogelijk om vanaf de IJdoornlaan via het Waddenwegviaduct naar de Nieuwe Purmerweg te rijden. Tijdens deze afsluiting geldt er een omleidingsroute voor auto- en lijnbusverkeer.

Omleiding
De omleiding loopt rechtdoor via de IJdoornlaan (1), naar rechts de Th. Weeversweg (2) op, langs het Olof Palmeplein en dan vervolgens via de zuidzijde van het Buikslotermeerplein (3). Autoverkeer komt dan uit bij de rotonde richting Nieuwe Purmerweg  links) of het parkeerterrein P6 (rechtdoor) op het Buikslotermeerplein. De lijnbus 301 van EBS volgt de omleidingsroute en de bushalte op het Waddenwegviaduct wordt buiten gebruik gesteld.
De rijbaan in de rijrichting Waddenweg naar IJdoornlaan is niet afgesloten.

Lees voor de volledige toelichting de bijlage met de uitleg van de aannemer.

Bij de NK masters atletiek in Gouda van 17 - 19 mei 2019 werd onze vereniging vertegenwoordigd door twee… Meer >

Beste ouders,   Binnenkort vindt alweer de eerste wedstrijd van de onderlinge meerkamp plaats. In totaal zijn er drie… Meer >

Maandag 6 mei 2019 is gestart met de werkzaamheden ter voorbereiding van de aanleg van de Elzenhagensingel in Elzenhagen Zuid. Lees… Meer >

Op dinsdag 26 maart jongstleden zijn een aantal Atos leden een klein kijkje gaan nemen bij wat in de toekomst onze nieuwe baan zal… Meer >