Informatieavond verkeersinrichting Centrumgebied Amsterdam Noord (26 maart)

14 maart 2019
Op dinsdag 26 maart om 20.00 uur organiseert de gemeente een informatieavond over de toekomstige verkeersinrichting in Centrumgebied Amsterdam Noord.

Tijdens deze avond ontvangt u meer informatie over de sloop van het Waddenwegviaduct, aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.
Details over deze avond leest u in deze aankondiging

Eindelijk is het dan zover. De bouw van het nieuwe clubgebouw van Atos is begonnen. Atos voorzitter Bert Schalkwijk nam een kijkje op… Meer >

Geachte leden, Elke maand zal het bestuur, voorafgaand aan de bestuursvergadering, een inloop informatie uurtje houden in de Atos… Meer >