Inschrijving Dam tot Damloop Cursus 2019 geopend!

19 maart 2019
Altijd al de Dam tot Damloop willen lopen? Atos heeft een speciale cursus die je optimaal voorbereidt. Deze cursus gaat 8 mei van start en de inschrijving is nu geopend!

Als je meedoet ben je automatisch verzekerd van een startnummer. Verder krijg je persoonlijk advies en persoonlijke trainingsschema’s mee.
In een kleine vijf maanden stomen onze deskundige en gediplomeerde trainers je klaar om de Dam tot Damloop (die is dit jaar op zondag 22 september) in goede vorm te lopen.
Er wordt iedere woensdag getraind, van 19.30 - 20.45 uur.

Meer weten over deze cursus? Lees er alles over op onze Dam tot Damloop Cursus pagina.

Wil je meer weten over de Dam tot Damloop zelf? Klik dan hier.

Direct naar het inschrijfformulier voor de cursus? Klik dan op de knop hieronder.

Nieuwsflits!

16 april 2019
Atos heeft vanaf nu een vrijwilligersbeleidsplan! Zie hier de link naar ons Vrijwilligersbeleidsplan Meer >

Op dinsdag 26 maart jongstleden zijn een aantal Atos leden een klein kijkje gaan nemen bij wat in de toekomst onze nieuwe baan zal… Meer >