Bericht Onderlinge Meerkamp!

10 mei 2019 door Kim van Egmond

Beste ouders,

Binnenkort vindt alweer de eerste wedstrijd van de onderlinge meerkamp plaats. In totaal zijn er drie wedstrijden die tijdens de reguliere trainingen worden gehouden. Tijdens deze wedstrijden doen de kinderen steeds twee onderdelen en uiteindelijk wordt er een klassement opgemaakt van het puntentotaal van alle drie de wedstrijden samen.

De onderlinge meerkamp is bedoeld voor alle kinderen en je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben of techniek te beheersen om mee te kunnen doen. Het is juist bedoeld om samen met je eigen teamgenoten te oefenen hoe een echte wedstrijd eraan toe gaat.

Om te zorgen dat de trainers bezig kunnen zijn met het coachen van hun atleten, heeft iedere groep bij de wedstrijd minimaal drie extra personen nodig voor het jureren van de onderdelen. Dat kunnen ouders, opa’s en oma’s, maar natuurlijk ook een oudere broer of zus zijn. Ook hiervoor geldt dat jury-ervaring niet nodig is. Bij elk onderdeel zal een simpele handleiding aanwezig zijn en waar nodig zullen de trainers uitleggen hoe het jureren in zijn werk gaat. De trainers zullen voor iedere wedstrijd inventariseren wie beschikbaar is om te helpen.

U hoeft uw kind van tevoren niet op te geven voor de onderlinge meerkamp. Het aanmelden gebeurt tussen 17:30 en 17:45 bij de eigen trainer, dus wees op tijd aanwezig. Om 17:45 starten de groepen met een korte warming-up zodat we om 18:00 kunnen starten met de wedstrijd. We streven ernaar om ongeveer op de gebruikelijke tijd klaar te zijn, maar houdt u er rekening mee dat het een enkele keer iets kan uitlopen.

De data van de onderlinge meerkamp zijn:

Maandag 13 mei

Maandag 3 juni

Maandag 24 juni

We maken er met zijn allen een gezellige en sportieve competitie van!

Tot op de baan,

De jeugdtrainers

Op vrijdag 6 september werd de eerste steen gemetseld van het nieuwe clubgebouw voor atletiekvereniging Atos in Noord. De eer was aan… Meer >

We zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de Dam tot Damloop op zondag 22 september en de Amsterdam Marathon op zondag 20… Meer >