Vierde plek bij NK estafette voor jongens pupillen B

27 oktober 2019

Op zaterdag 28 september heeft het team van de jongens pupillen B, bestaand uit Duco Verhoeven, Toon Meerman, Jason Schokker, Ian Boschman en Liam Koobs, op de NK Estafette in Amstelveen een vierde plaats behaald. Met een tijd van 25.85 waren zij slechts twee honderdsten verwijderd van een podiumplaats. De tijd betekende ook voor de vijfde keer dit seizoen een aanscherping van het clubrecord. Aan het begin van het wedstrijdseizoen was een tijd van 27.28 uit 2011 goed voor het clubrecord. In de afgelopen zes maanden, over vijf wedstrijden, hebben de jongens hier bijna anderhalve seconde vanaf weten te lopen. De extra aandacht die de trainers Mark Vermeulen, Leila Laamri en Hugo Botman tijdens hun trainingen aan het onderdeel hebben besteed heeft duidelijk de vruchten afgeworpen.

De jongens pupillen C zijn als ploeg tweede van Noord-Holland geworden. Abel Thelen heeft daarnaast een individuele eerste plek behaald en Toby Gildemacher een prachtige vierde plek!

Doe ook mee aan de verkiezing Atos sporter (m/v), ploeg en vrijwilliger van het jaar! Stemmen kan tot en met Eerste Kerstdag. Wacht dus… Meer >

En hierbij ook de uitslagen van de cross voor senioren, AB junioren, masters en A-atleten, van dinsdagavond 19 november 2019.   Meer >

Gisteravond was weer de eerste clubcross van het seizoen. Ondanks de voorspellingen en de regen onderweg naar de baan waren er 66… Meer >

Uitslagen Zevenheuvelenloop