Vierde plek bij NK estafette voor jongens pupillen B

27 oktober 2019

Op zaterdag 28 september heeft het team van de jongens pupillen B, bestaand uit Duco Verhoeven, Toon Meerman, Jason Schokker, Ian Boschman en Liam Koobs, op de NK Estafette in Amstelveen een vierde plaats behaald. Met een tijd van 25.85 waren zij slechts twee honderdsten verwijderd van een podiumplaats. De tijd betekende ook voor de vijfde keer dit seizoen een aanscherping van het clubrecord. Aan het begin van het wedstrijdseizoen was een tijd van 27.28 uit 2011 goed voor het clubrecord. In de afgelopen zes maanden, over vijf wedstrijden, hebben de jongens hier bijna anderhalve seconde vanaf weten te lopen. De extra aandacht die de trainers Mark Vermeulen, Leila Laamri en Hugo Botman tijdens hun trainingen aan het onderdeel hebben besteed heeft duidelijk de vruchten afgeworpen.

De jongens pupillen C zijn als ploeg tweede van Noord-Holland geworden. Abel Thelen heeft daarnaast een individuele eerste plek behaald en Toby Gildemacher een prachtige vierde plek!

Na de Nieuwjaarsduik in 't Twiske volgde afgelopen zondag de traditionele snertrun en nieuwjaarsreceptie met toespraak van onze… Meer >

Het nieuwe jaar is voor AV Atos spetterend gestart - spetterend in het water om precies te zijn. Op 1 januari 2020 was de eerste Atos… Meer >

Maandag 9 en dinsdag 10 december was het alweer tijd voor de tweede cross van dit herfstseizoen. Op maandagavond stonden er 57 pupillen… Meer >

Doe ook mee aan de verkiezing Atos sporter (m/v), ploeg en vrijwilliger van het jaar! Stemmen kan tot en met Eerste Kerstdag. Wacht dus… Meer >