Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik 2020

01 januari 2020
Het nieuwe jaar is voor AV Atos spetterend gestart - spetterend in het water om precies te zijn. Op 1 januari 2020 was de eerste Atos Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik in 't Twiske.

Een groep AV Atos leden uit verschillende trainingsgroepen is het jaar goed begonnen: direct op 1 januari 2020 om 12.00u werd er verzameld in 't Twiske. Om eerst goed warm te worden - de buitentemperatuur was 1˚C - begonnen we met een Nieuwjaarsrun van ongeveer 45 minuten. Daarna was het tijd voor een (erg) frisse duik in het Twiske water, dat gelukkig nog net iets warmer was dan de buitenlucht.
Tot slot was er tijd voor hete koffie, thee, warme chocomelk (waar volgens de geruchten een kleine hoeveelheid alcohol aan was toegevoegd), koek en de overgebleven oliebollen van de avond ervoor.
Het was een erg geslaagd evenement en hopelijk het begin van een mooie traditie.

Na de Nieuwjaarsduik in 't Twiske volgde afgelopen zondag de traditionele snertrun en nieuwjaarsreceptie met toespraak van onze… Meer >

Maandag 9 en dinsdag 10 december was het alweer tijd voor de tweede cross van dit herfstseizoen. Op maandagavond stonden er 57 pupillen… Meer >

Doe ook mee aan de verkiezing Atos sporter (m/v), ploeg en vrijwilliger van het jaar! Stemmen kan tot en met Eerste Kerstdag. Wacht dus… Meer >

En hierbij ook de uitslagen van de cross voor senioren, AB junioren, masters en A-atleten, van dinsdagavond 19 november 2019.   Meer >