Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik 2020

01 januari 2020
Het nieuwe jaar is voor AV Atos spetterend gestart - spetterend in het water om precies te zijn. Op 1 januari 2020 was de eerste Atos Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik in 't Twiske.

Een groep AV Atos leden uit verschillende trainingsgroepen is het jaar goed begonnen: direct op 1 januari 2020 om 12.00u werd er verzameld in 't Twiske. Om eerst goed warm te worden - de buitentemperatuur was 1˚C - begonnen we met een Nieuwjaarsrun van ongeveer 45 minuten. Daarna was het tijd voor een (erg) frisse duik in het Twiske water, dat gelukkig nog net iets warmer was dan de buitenlucht.
Tot slot was er tijd voor hete koffie, thee, warme chocomelk (waar volgens de geruchten een kleine hoeveelheid alcohol aan was toegevoegd), koek en de overgebleven oliebollen van de avond ervoor.
Het was een erg geslaagd evenement en hopelijk het begin van een mooie traditie.

Beste leden en ouders van leden, Vandaag heeft de Nederlandse overheid bekend gemaakt dat de beperkende maatregelen in verband met de… Meer >

Beste leden/ouders, Op 12 maart schreef het bestuur een bericht over het opschorten van alle trainingen, het gebruik van het sportpark… Meer >

Beste leden/ouders, In verband met het Coronavirus, zal AV Atos, in navolging van de sportbonden en NOCNSF, met onmiddellijke ingang… Meer >

Bij een boominventarisatie is onlangs geconstateerd dat er aan de zuidwestkant van onze baan Japanse Duizendknoop groeit: een… Meer >