Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik 2020

01 januari 2020
Het nieuwe jaar is voor AV Atos spetterend gestart - spetterend in het water om precies te zijn. Op 1 januari 2020 was de eerste Atos Nieuwjaarsrun & Nieuwjaarsduik in 't Twiske.

Een groep AV Atos leden uit verschillende trainingsgroepen is het jaar goed begonnen: direct op 1 januari 2020 om 12.00u werd er verzameld in 't Twiske. Om eerst goed warm te worden - de buitentemperatuur was 1˚C - begonnen we met een Nieuwjaarsrun van ongeveer 45 minuten. Daarna was het tijd voor een (erg) frisse duik in het Twiske water, dat gelukkig nog net iets warmer was dan de buitenlucht.
Tot slot was er tijd voor hete koffie, thee, warme chocomelk (waar volgens de geruchten een kleine hoeveelheid alcohol aan was toegevoegd), koek en de overgebleven oliebollen van de avond ervoor.
Het was een erg geslaagd evenement en hopelijk het begin van een mooie traditie.

Overlast bouwwerkzaamheden

20 februari 2020
Zoals je misschien al had gezien is het terrein aan de andere kant van het G.J Scheurleerpad, naast het terrein van de Volksbond,… Meer >

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers bij Atos? Precies, nergens! Op zondag 8 maart organiseert Atos wederom de Louis Vinkloop. Om… Meer >