Alle trainingen voorlopig afgelast i.v.m. Corona virus!

12 maart 2020

Beste leden/ouders,

In verband met het Coronavirus, zal AV Atos, in navolging van de sportbonden en NOCNSF, met onmiddellijke ingang van donderdag 12 maart, de trainingen opschorten tot nader order. Ook het krachthonk mag niet gebruikt worden. Eind maart zullen we nieuwe berichtgeving via de website en de mail uitsturen. Laten we met elkaar zorgen dat deze regels nageleefd worden. Hopelijk is het van korte duur. We hopen op uw begrip.

Voor meer informatie volg de adviezen van het RIVM en GGD. Eind maart zullen we opnieuw berichten. Blijf allemaal vooral gezond!

Namens het Bestuur van AV Atos,
Trudy Buijs

Beste Leden, ouders, Vanaf maandag 11 mei heeft gymnastiek en turnvereniging TONIDO van de gemeente toestemming gekregen om te… Meer >

Mogelijk hebben jullie het al gelezen, maar de Le Champion heeft de Dam tot Damloop 2020 afgelast, ivm Coronamaatregelen. Daarmee komt… Meer >