Update: baan blijft gesloten tot in elk geval 28 april

01 april 2020
Beste leden en ouders van leden,
Vandaag heeft de Nederlandse overheid bekend gemaakt dat de beperkende maatregelen in verband met de corona uitbraak worden verlengd t/m dinsdag 28 april 2020. Dat heeft zeker ook gevolgen voor ons als atletiekvereniging.

In een presentatie hebben de premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid en Sport Hugo de Jonge de maatregelen toegelicht. Voor al onze leden geldt de beperking onverkort tot en met 28 april; geen gebruik van de baan, geen trainingen op de baan, geen gebruik van het krachthonk en alle andere activiteiten in clubverband zijn niet toegestaan. Het bestuur van av Atos houdt zich uiteraard aan de voorschriften die de overheid ons stelt.

Bovendien heeft minister van Sociale Zaken, Wouter Koolmees, vandaag verzocht om de contributies aan de sportclubs gewoon door te betalen. De overheid neemt veel kosten voor rekening, en de minister wil graag een beroep doen op ons aller gevoel dat verenigingen ook moeten blijven bestaan. Want, ook al zijn er geen trainingen voor leden, de kosten voor de vereniging blijven bestaan. Ook dat morele appel onderschrijft het bestuur en we verwachten dat we met elkaar deze periode doorkomen en daarna ons bestaansrecht behouden. Dank voor jullie medewerking!

De laatste drie maanden heeft Atos gewerkt met de volledige sluiting van de baan tot begin mei en daarna een openstelling met… Meer >

Beste Leden, ouders, Vanaf maandag 11 mei heeft gymnastiek en turnvereniging TONIDO van de gemeente toestemming gekregen om te… Meer >

Mogelijk hebben jullie het al gelezen, maar de Le Champion heeft de Dam tot Damloop 2020 afgelast, ivm Coronamaatregelen. Daarmee komt… Meer >

Betreft:                Aanpassingen trainingstijden i.v.m.… Meer >