Ons nieuwe clubgebouw is bijna klaar!

07 april 2020
De voortgang van de bouw van ons nieuwe 'huis' vordert en de contouren zijn inmiddels goed zichtbaar. Het is nu geen schets meer, en ook geen impressie, maar een echte foto van een echt gebouw. Nog een maand en dan is de bouw (uitwendig) klaar. Het wordt dan tijd om verder te gaan met het interieur en daarvoor hebben we enthousiaste leden nodig. De ene foto spreekt voor zich, de andere geeft een kijkje vanuit de kantine op het terras. Binnenkort zal het bestuur mensen gaan werven die zich willen inzetten voor de zgn. afbouw. Daarover later meer!

Foto's: Frank Gijzen

De laatste drie maanden heeft Atos gewerkt met de volledige sluiting van de baan tot begin mei en daarna een openstelling met… Meer >

Beste Leden, ouders, Vanaf maandag 11 mei heeft gymnastiek en turnvereniging TONIDO van de gemeente toestemming gekregen om te… Meer >

Mogelijk hebben jullie het al gelezen, maar de Le Champion heeft de Dam tot Damloop 2020 afgelast, ivm Coronamaatregelen. Daarmee komt… Meer >