Baanatleten: Aanpassingen trainingstijden i.v.m. versoepelingsmaatregelen

13 mei 2020

Betreft:                Aanpassingen trainingstijden i.v.m. versoepelingsmaatregelen

Inmiddels is het alweer 2 weken geleden dat we zijn begonnen met het heropstarten van de jeugdtrainingen. De conclusie tot nu toe is dat we tevreden en trots op ons zelf kunnen zijn. De trainingen verlopen soepel, kinderen en ouders hebben begrip voor de situatie en passen zich daar uitstekend op aan. Onze dank hiervoor!

Door de versoepeling van de COVID-19 maatregelen mogen de atleten vanaf 19 jaar en ouder ook weer trainen. Dit betekent dat vanaf woensdag 13 mei 2020 ook die trainingen hervat zullen worden. Dit heeft gevolgen voor de tijden waarop de jeugd traint.

Trainingstijden maandag en woensdag, met ingang vanaf 13 mei 2020:

Alle pupillen:                                                                   D en C junioren:

17:45 – 18:45                                                                    18:45 – 19:45

Hopelijk kunnen we door de aangepaste maatregelen die het kabinet samen met het RIVM bepaalt snel weer “normaal” en zoals jullie gewend zijn trainen.

Alvast bedankt voor het begrip.

Met sportieve groet,

Namens de Atletiekvereniging ATOS,

Paul Olofsen
Hoofdtrainer Baanatletiek