Breaking News:


Dam tot Damloop cursus

De inschrijving voor de 2017-cursus opent begin maart. De cursus zelf start begin april.

ATOS STAAT MET JOU AAN DE START!

Wil je dit jaar meedoen aan de Dam-tot-Damloop? Goed getraind bij de start en fit finishen? Kom dan trainen bij atletiekvereniging Atos uit Amsterdam – Noord. Jaarlijks organiseren wij een Dam tot Damcursus ter voorbereiding voor de Dam-tot-Damloop. Een jaarlijks succes met veel enthousiaste deelnemers. En wij bieden onze cursus aan met een gegarandeerd startnummer voor de Damloop.

Atos is één van de oudste aanbieders van een voorbereidingscursus voor de Dam-tot-Damloop. Met onze ervaring bieden wij met onze trainers kwaliteit voor een redelijke prijs.

De start van de cursus is in april, maar later inschrijven kan ook nog. Wij beginnen de eerste trainingen met een kort welkom, kennismaking en korte uitleg over de cursus.

In het cursuspakket is inbegrepen een startnummer voor de Dam tot Damloop zelf. Wij regelen je inschrijving voor de Dam tot Damloop. Apart inschrijven bij Le Champion is niet nodig, dus geen stress achter de computer. En voordeel is verder dat je start in een speciaal Atos startvak, wat relatief vroeg aan de loop begint. Dus nog voldoende drinken onderweg en fris publiek. Tevens bieden wij gratis deelname aan “de 30 van Amsterdam Noord” op zondag 10 september: een 10 km of een 15 km als aanbevolen voorbereidingsloop.

De cursus bestaat uit een wekelijkse training op onze schitterende atletiek accommodatie: loopscholing, conditieopbouw en intervaltrainingen. Indien nodig is er de mogelijkheid voor sportmedisch advies. De trainingen staan onder leiding van deskundige en gediplomeerde trainers. Verder krijg je een wekelijks trainingsschema en advies, waarbij de duur en intensiteit wordt aangepast aan je eigen mogelijkheden.

Als je wil meedoen heb je de keuze uit twee trainingsgroepen. Bij inschrijving moet je een keuze maken, incidenteel switchen is mogelijk. Kan je niet op één van deze avonden, maar wil je je toch bij ons komen trainen voor de Damloop? Neem dan contact op met Evert Kranendonk.

De afstand van de Dam-tot-Damloop is 10 Engelse mijl, ruim 16 kilometer. In wegatletiektermen is dit een lange afstand. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers met enige “loopervaring”.  Ben je puur beginner, graag eerst vooraf even contact. Verder is belangrijk dat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Hou er dus rekening mee dat je naast de training bij Atos, minimaal nog gemiddeld 2 x per week kan trainen. 

Wanneer de precieze data bekend zijn vindt u op deze pagina het inschrijfformulier.

Aanmelden als lid


Laatste nieuws

15-02-2018

Verslag algemene ledenvergadering 2018

Lees meer...

14-02-2018

Uitslagen vierde clubcross

Lees meer...

11-02-2018

Rachid weer kampioen van Nederland!

Lees meer...


Sponsor

Agenda
-- Geen vermeldingen --

Facebook
Top

Ogenblik a.u.b. ...