Breaking News:


Dam tot Damloop cursus

Wil je op 23 september meedoen aan de Dam-tot-Damloop? Met de speciale Dam-tot-Damcursus van atletiekvereniging Atos uit Amsterdam – Noord sta je goed getraind aan de start van deze langeafstandklassieker. Als je meedoet heb je gelijk ook dat gewilde startnummer. (je kunt natuurlijk ook meedoen als je al een startnummer hebt)

Naar het inschrijfformulier

De Atos Dam-tot-Damcursus is inmiddels ook een klassieker. AV Atos is één van de oudste aanbieders van een voorbereidingscursus voor de Dam-tot-Damloop. Jaarlijks doorbreken veel enthousiaste lopers met onze cursus de magische grens van 16,09 kilometer. Door de cursus bouw je conditie op en leer je hoe je de wedstrijd opbouwt. De cursus is voor iedereen toegankelijk. 
De cursus startop 15/16 mei. Wil je later starten? Neem dan eerst contact op.

De vier voordelen van onze cursus
1) Het startnummer. Trainen is deelnemen want AV Atos garandeert je startnummer voor de 10 Engelse mijl.
2) Vroeg starten in het Atos-startvak.
3) Gratis deelname aan twee voorbereidingslopen: de 30 van Amsterdam-Noord en de Midzomernachtcross.
4) Een goede conditie en veel loopplezier.

De cursus
In vijf maanden stomen onze deskundige en gediplomeerde trainers je klaar om de Dam-tot-Damloop in goede vorm te lopen. Je krijgt wekelijks een baantraining bij AV Atos, een trainingsschema en advies om ook thuis je vorm te verbeteren.

De cursus bestaat uit:
- loopscholing
- conditieopbouw
- intervaltrainingen
- mogelijkheden voor sportmedisch advies
- persoonlijke trainingsschema’s
- steun van de andere lopers (samen lopen is veel leuker en makkelijker dan alleen) 

Kies je cursusavond
Je kunt kiezen tussen de dinsdag- en de woensdagavond. Bij inschrijving bepaal je de cursusavond. Incidenteel switchen is mogelijk. De groepsgrootte per dag is minimaal 20 personen. Bij minder deelnemers behoudt AV Atos zich het recht voor om de dinsdag- en woensdaggroep samen te voegen. De cursusavond wordt dan dinsdag of woensdag.

Kun je niet op één van deze avonden, maar wil je toch bij ons komen trainen voor de Damloop? Neem dan contact op met ons op

Loopervaring gewenst
De afstand van de Dam-tot-Damloop is 10 Engelse mijl, ruim 16 kilometer. In wegatletiektermen is dit een lange afstand. Daarom is de cursus bedoeld voor lopers met enige “loopervaring”, dat wil zeggen 20 minuten kunnen lopen zonder stoppen. 

Beginners
Ben je echte beginner, graag eerst vooraf even contact. Verder is belangrijk dat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Hou er dus rekening mee dat je naast de training bij Atos, minimaal nog gemiddeld twee keer per week kan trainen. 

Cursusprijzen
- Cursus inclusief startnummer (zonder Dam-tot-Dam-T-shirt): € 146,50,-.
- Cursus zonder startnummer (zonder Dam-tot-Dam-T-shirt):€ 120,-.

(de prijs is inclusief deelname aan voorbereidingslopen De 30 van Noord en de Midzomernachtloop en een speciale pastaparty bij Atos op de avond voor de Dam-tot-Damloop)

Inschrijven
Wil je meedoen aan onze Dam- tot-Damcursus? Vul dan het onderstaand inschrijfformulierin. Bij voorkeur met foto, dat vinden onze trainers fijn.
Bij ontvangst reserveren wij direct een plek. Er volgt formele bevestiging per e-mail. Een week voor de start van de cursus krijg je een uitnodiging voor de eerste training en aanvullende informatie.  Voor betaling van het cursus- en inschrijfgeld voor de Dam-tot-Dam loop wordt een éénmalige machtiging gevraagd op uw IBAN/bankrekeningnummer voor het totale cursusbedrag.
Nogmaals belangrijk: voor degene die zich opgeven inclusief startnummer voor de Dam tot Dam loop: je hoeft je dan niet zelf in te schrijven via de site van de Dam- tot-Damloop! 
Mail ons voor meer informatie.  

Naar het inschrijfformulier

 

Aanmelden als lid


Laatste nieuws

19-12-2018

WEBSITE ONDER CONSTRUCTIE

Lees meer...

18-12-2018

Kerstvakantie

Lees meer...

05-11-2018

Nieuwe groepen en tijden

Lees meer...


Sponsor

Agenda

19-01-2019, 10:00 uur

3e Clubcross

09-02-2019, 10:00 uur

4e Clubcross

13-02-2019, 19:00 uur

Algemene Leden Vergadering

10-03-2019, 10:15 uur

Louis Vinkloop 2019

Facebook
Top

Ogenblik a.u.b. ...