Breaking News:


Laatste nieuws

Laatste Nieuws: Tweede pupillen competitie bij Av Edam
   (14-05-2017)

Afgelopen zaterdag waren onze pupillen aanwezig bij de tweede competitie wedstrijd. Dit keer was het bij Av Edam. Met een enorme groep gingen we met vol zelfvertrouwen naar de wedstrijd. Helaas was de weersvoorspelling niet al te best en moesten de regenjassen mee en werden de poncho’s in de tas gedaan.

Enkele weken geleden was onze mooie groene ATOS tent overleden (weg gevlogen), maar gelukkig hadden wij er nog 1 en konden onze spullen prachtig droog staan. De dag werd geopend met de 4x40 meter estafette van de Mini en C’s. Deze toppers hebben het super gedaan. Helaas was er 1 team gediskwalificeerd omdat er buiten de baan is gelopen. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Toen de meerkamp eenmaal was begonnen werd al meteen duidelijk dat de pupillen van ATOS zeer goed voorbereid waren op de wedstrijd en werd het ene persoonlijk record verbroken door de andere. Het regende enorm maar het was een combinatie van records en echte regen.

Enkele hoogtepunten waren dat Imre Schipper uit de meiden A1 over 1.15m heeft hoog gesprongen, alleen stond er een paal verkeerd dus het terug geschroefd naar 1.10m. Dit is natuurlijk ook fantastisch maar de volgende hoogspring wedstrijd gaan we voor de 1.15m. Ook waren er nog nooit in een wedstrijd zoveel medailles gewonnen bij de langere afstand. Wij mogen wel zeggen dat dit een zeer geslaagde wedstrijd is geweest.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hoogtepunten die allemaal te bewonderen zijn bij de uitslagen.

 

Door de regen hebben de jongens pupillen A1 geen hoogspringen gedaan in verband  met de onveilige situatie op de baan. De ploegleiders van ATOS hebben daarom de besloten om de lat te laten liggen en hoogspringen te laten springen.

 

Wij willen Av Edam bedanken voor het organiseren voor de wedstrijd en wij kijken uit naar 3e wedstrijd op 17 juni bij Av Hera in Heerhugowaard.

Uitslagen: Uitslagen tweede wedstrijd Edam (tigch)
Foto’s: Foto's en video's pagina

Foto: Meiden A1 met de trainers Jesse Lafeber en Hugo Botman

 

 

 

Aanmelden als lid


Laatste nieuws

08-04-2018

Inschrijving AV Atos Dam-tot-Damloopcursus gestart

Lees meer...


Sponsor

Agenda

Facebook
Top

Ogenblik a.u.b. ...