Breaking News:


Laatste nieuws

Laatste Nieuws: ABC wedstrijd op ATOS
   (20-05-2017)

Afgelopen vrijdag was bij ons de tweede ABC wedstrijd. Na vele voorbereiding waren wij klaar voor deze grote dag. Er hadden in totaal 316 atleten in geschreven van pupil tot master, wat een geweldige opkomst.

Na wat enige vertraging gingen we  van start ,maar dat mocht de pret niet drukken. Op alle onderdelen werd er enthousiast meegedaan.
Fortexwerpen, slingeren, verspringen, horden en als afsluiter de 600 meter.  Sommige pupillen wierpen de vortex wel 40 meter ver.

Gelukkig waren de weergoden ons ook gunstig gezind. Niet te warm en we hielden het droog. Ook voor de inwendige mens werd er goed gezorgd. Lekkere hamburgers werden met veel passie voor iedereen gebakken.
Een hoogtepunt van de avond was het dankwoord aan Jan van Midden. Een zeer gewaardeerde trainer die menig trainer van nu als pupil heeft getraind.
Hij stopt als trainer maar zal zeker nog veel op Atos te zien zijn. Het Atosbloed zal uittijd door zijn aderen stromen.
Tuurlijk zijn er altijd aandachtspuntjes en daar gaan we aan werken maar door de inzet van alle vrijwilligers is het toch een mooie wedstrijd waar we als vereniging trots op mogen zijn. Naast dat we vrijwilligers hadden voor de organisatie hadden wij ook enkele fotografen, Thimo, Twan en Nina. Alle mooie foto's zijn te bereiken onder dit bericht. 

Graag nodigen wij iedereen natuurlijk om volgend jaar gewoon weer mee te doen.

 

Alle resultaten van de wedstrijd: Klik hier

Alle foto's die zijn gemaakt door sportfoto Amsterdam zijn te bewonderen via de volgende link: Klik hier

 

 

 

Aanmelden als lid


Laatste nieuws

08-04-2018

Inschrijving AV Atos Dam-tot-Damloopcursus gestart

Lees meer...


Sponsor

Agenda

Facebook
Top

Ogenblik a.u.b. ...