Breaking News:


Atos - Dam tot Damloopcursus

  Direct naar het inschrijfformulier

 

WIJ GAAN WEER VAN START!

Wil je dit jaar meedoen aan de Dam-tot-Damloop op zondag 17 september? Goed getraind bij de start en fit finishen? Kom dan trainen bij atletiekvereniging Atos uit Amsterdam – Noord. Voor de 15e keer organiseren wij een cursus ter voorbereiding voor de Dam-tot-Damloop. Ons derde lustrum!  En daar zijn wij trots op. Een jaarlijks succes met veel enthousiaste deelnemers. Plus, wij bieden onze cursus aan met een gegarandeerd startnummer voor de Damloop.

De start van de cursus is op dinsdag 11 en woensdag 12 april, maar later inschrijven kan ook nog. Wij beginnen de eerste trainingen met een kort welkom, kennismaking en korte uitleg over de cursus.

In het cursuspakket is inbegrepen een startnummer voor de Dam-tot-Damloop zelf. Wij regelen je inschrijving. Apart inschrijven bij Le Champion is dus niet nodig. En voordeel is verder dat je start in een speciaal Atos vak, wat relatief vroeg (ca 11.30 uur) aan de loop begint. Dus nog voldoende drinken onderweg en fris publiek. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan de cursus zonder startnummer, als je bijvoorbeeld met je bedrijf aan de Dam-tot-Damloop mee doet.

Tevens bieden wij gratis deelname aan “de 30 van Amsterdam Noord” op zondag 10 september met de 10 km prestatieloop als aanbevolen voorbereiding.

De kosten voor de cursus bedraagt € 140,- inclusief startnummer en tijdchip voor de Dam-tot-Damloop. Wil je alleen de cursus doen, omdat je al een startnummer hebt of meeloopt met een bedrijf in de business run: dan betaal je € 115,-.

Optioneel kan je ook het Dam-tot-Dam running shirt bij ons bestellen. Wij bieden daarop een korting aan van 25% op de officiële verkoopprijs en het shirt kost  € 15, -

De cursus bestaat uit een wekelijkse training op onze schitterende atletiek accommodatie op sportpark Elzenhagen: loopscholing, conditieopbouw en intervaltrainingen. Indien nodig is er de mogelijkheid voor sportmedisch advies. De trainingen staan onder leiding van deskundige en gediplomeerde trainers. Verder krijg je een wekelijks trainingsschema en advies, waarbij de duur en intensiteit wordt aangepast aan je eigen mogelijkheden.

Als je wil meedoen heb je de keuze uit twee trainingsgroepen. Er is een training elke dinsdag om 18.00 uur tot 19.15 uur (start 11 april). De tweede trainingsmogelijkheid is iedere woensdagavond om 19.30 uur tot 20.45 uur (start 12 april). Bij inschrijving moet je een keuze maken, incidenteel switchen is wel mogelijk. Kan je niet op één van deze avonden, maar wil je je toch bij ons komen trainen voor de Damloop? Neem dan contact op met Evert Kranendonk.

De afstand van de Dam-tot-Damloop is 10 Engelse mijl, ruim 16 kilometer. In wegatletiektermen is dit een lange afstand. Daarom is de cursus bedoelt voor lopers met enige “loopervaring”.  Ben je “beginner”, graag eerst vooraf even contact. Verder is belangrijk dat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Hou er dus rekening mee dat je naast de training bij Atos, minimaal nog gemiddeld 2 x per week kan trainen.

INSCHRIJVEN
Wil je meedoen aan onze Dam tot Damcursus? Vul dan het onderstaand inschrijfformulier in. Bij voorkeur met foto, dat vinden onze trainers fijn.
Bij ontvangst reserveren wij direct een plek. Er volgt formele bevestiging per email. Een week voor de start van de cursus krijg je een uitnodiging voor de eerste training en aanvullende informatie.  Voor betaling van het cursus- en inschrijfgeld voor de Dam-tot-Dam loop wordt een éénmalige machtiging gevraagd op uw IBAN/bankrekeningnummer voor het totale cursusbedrag.

Nogmaals belangrijk: voor degene die zich opgeven inclusief startnummer voor de Dam tot Dam loop: je hoeft je dan niet zelf op 2 april in te schrijven via de site van de Dam tot Dam loop zelf

Voor meer informatie: mail naar of bel 06-533 253 18, Evert Kranendonk.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aanmelden als lid


Laatste nieuws

01-10-2017

Nieuwe groepen, Nieuwe trainers

Lees meer...

25-09-2017

Priscilla Moorman fantastisch gepresteerd

Lees meer...

05-09-2017

Clubkampioenschappen 2017!

Lees meer...


Agenda

06-11-2017, 18:00 uur

1e Clubcross Pupillen

06-11-2017, 18:15 uur

1e Clubcross Junioren

06-11-2017, 18:15 uur

1e Clubcross Junioren

07-11-2017, 19:30 uur

1e Clubcross Senioren & A-Atleten

11-12-2017, 18:00 uur

2e Clubcross Pupillen

11-12-2017, 19:00 uur

2e Clubcross Junioren

12-12-2017, 19:30 uur

2e Clubcross Senioren & A-Atleten

Facebook
Top

Ogenblik a.u.b. ...