Vrijwilliger bij evenementen

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers! Voor de onderstaande evenementen kunnen we nog veel hulp gebruiken. In de formulieren kun je precies aangeven wanneer je beschikbaar bent en wat je wilt of kunt doen. Kunnen we op je rekenen?

Vrijwilliger voor de Dam tot Damloop op 22 september
Dank voor uw belangstelling om te helpen als vrijwilliger bij de Dam tot Damloop op 22 september.
Alle vrijwilligers ontvangen een exclusief Dam tot Dam T-shirt en een lunchpakket.

Wij hebben vrijwilligers nodig welke van 8:00 tot 17:00 beschikbaar zijn.
Uw taak zal zijn: langs het parcours als verkeersregelaar.
*

Vrijwilliger voor de TCS Amsterdam Marathon op 20 oktober
Dank voor uw belangstelling om te helpen als vrijwilliger bij de TCS Amsterdam Marathon op 20 oktober.
Alle vrijwilligers ontvangen een exclusief TCS Amsterdam Marthon T-shirt en trainingsjack en een lunchpakket.
Voor vrijwilligers welke in het Olympisch Stadion helpen is er na afloop een pasta maaltijd georganiseerd.

Wij hebben vrijwilligers nodig in het Olympisch Stadion en op de verzorgingspost van 25 km.
In het Olympisch Stadion moet u van 7:00 tot 19:00 beschikbaar zijn.
Op de 25 km verzorgingspost moet u beschikbaar zijn van 8:00 tot 16:00.
*