Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is een uniek evenement waarvan het hoofdonderdeel bestaat uit een hardloopwedstrijd van 16 kilometer tussen Amsterdam en Zaandam. Naast duizenden amateurs, nemen ook professionele hardlopers deel aan dit evenement. Het vindt jaarlijks plaats in het derde weekend van september.
Atos leden kunnen via de club een startnummer bemachtigen, maar je kunt ook zelf inschrijven. Naast de hardloopwedstijd op zondag zijn er nog vele andere onderdelen zoals wandel- en fietstochten. Kijk op Dam tot Damloop voor meer informatie.
 

Om iedereen, die dat wil, zo goed mogelijk voor te bereiden op de 16 kilometer organiseert Atos jaarlijks een Dam tot Damloop cursus die start in mei van het betreffende jaar. Voor kinderen tot 14 jaar wordt de Mini Dam tot Damloop georganiseerd in Molenwijk.
 

Atos is al vanaf de start van de Damloop betrokken bij de organisatie. Atos verzorgt de parcoursbewaking en verkeersbegeleiding langs de route in Amsterdam-Noord. Ongeveer 40 vrijwilligers zijn die dag actief tussen 7.00 uur in de ochtend tot laat in de middag. Wilt u ook meehelpen? Dat kan. Stuur een mail naar info@av-atos.nl

 

© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven