Evenementen

Atos organiseert zelfstandig en in samenwerking met andere partijen verschillende wedstijden en evenementen in en om Amsterdam. Klik op het evenement in het keuzemenu voor meer informatie over inschrijven, afstanden en data.

t/m20 sep 2020
Datum 13 mei
t/m20 sep 2020
Tijdstip 19:30 - 20:45 uur
Locatie AV Atos
Adres G.J. Scheurleerpad 3, Amsterdam Noord
Wil je op 20 september 2020 meedoen aan de Dam tot Damloop? Met de speciale Dam tot Damcursus van atletiekvereniging Atos uit Amsterdam-Noord sta je goed getraind aan de start van deze lange afstand klassieker. Als je meedoet heb je automatisch dat gewilde startnummer. Verder krijg je persoonlijk advies en persoonlijke trainingsschema’s mee.
t/m19 dec 2020
Datum 30 mei
t/m19 dec 2020
Locatie AV Atos
De nieuwbouw van AV Atos nadert snel zijn voltooiing. Wij hebben vanaf eind mei vrijwilligers nodig die willen helpen bij de voorbereiding van de verhuizing en die enige werkzaamheden in ons nieuw clubhuis uitvoeren.
Vele handen maken licht werk! En wie wil er niet kunnen zeggen: “dit is mijn clubhuis, ik heb het zelf helpen bouwen!”.

Belangstelling of meer informatie? Meld u aan via onderstaand formulier.
Inschrijven is mogelijk tot 19-12-2020
6 sep 2020
Datum 6 sep 2020
Locatie Amsterdam Noord
De 30 van Amsterdam Noord trekt meer dan 1000 deelnemers.
Er zijn veel taken uit te voeren variërend van kantinedienst tot verkeersregelaar, van parcoursbouwer tot voorfietser. Voor een ieder wat wils.
Inschrijven is mogelijk tot 01-09-2020
20 sep 2020
Datum 20 sep 2020
Locatie Amsterdam-Zaandam
Bijdrage:
  • Lid
    • € 32,-
Leden van AV Atos hebben voorrang bij inschrijving voor de Dam tot Damloop. Je mag bovendien relatief vroeg starten. Schrijf je nu in voor deze klassieker!
-- Alleen voor AV Atos leden--
Aantal deelnemers: 1 (1)
Inschrijven is mogelijk tot 01-06-2020
20 sep 2020

Atos ontvangt een mooi bedrag per vrijwilliger. Dat scheelt ons weer in contributie. U ziet op een bijzondere manier en van dichtbij de wedstrijd en prestatieloop. Uw taak is verkeersregelaar in Amsterdam Noord. Belangstelling of meer informatie? Gebruik onderstaand formulier.

In verband met de logistiek heeft Le Champion, de organisator van dit evenement, ons verzocht uiterlijk op 1 september onze vrijwilligers op te geven.
Wees er op tijd bij en geef u op, eventueel onder voorbehoud, voordat u op vakantie gaat.

Inschrijven is mogelijk tot 01-09-2020
18 okt 2020

U staat in het Olympisch Stadion en bent zeer direct betrokken bij het evenement. Atleten zien starten en finishen. Uw vriend of vriendin zelf binnen zien komen. Een belevenis welke je niet mag missen.
Als zo’n dag iets te veel van het goede is dan is er ook een verzorgingspost op 25 km welke door Atos is geadopteerd.
Ook dit evenement levert Atos een zeer mooie financiële bijdrage op.
Belangstelling of meer informatie? Meld u aan via onderstaand formulier.
U kunt voor meer informatie ook emailen naar vrijwilligers@av-atos.nl

In verband met de logistiek heeft Le Champion , de organisator van dit evenement, ons verzocht uiterlijk op 21 september onze vrijwilligers op te geven.

Inschrijven is mogelijk tot 21-09-2020

Activiteitenarchief