Vertrouwenscontactpersoon

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Grijns, ik woon in Noord. Ik train sinds 2013 bij Atos, op zaterdagochtend bij Peter. Verder ben ik mindfulness trainer en bied ik vitaliteitsprogramma’s aan bedrijven. Ik werkte ook als wijkverpleegkundige.

 
Ik ben Mart van Genugten. Net als Chris woon ik ook in Noord. Op dinsdag- en donderdagavond train ik bij Machiel en op zaterdagochtend bij Peter. Ik ben opgeleid en werkzaam als jurist. Ik heb drie kinderen waarvan twee ook lid zijn geweest van Atos.

 
Chris
Mart
Wat kan een vertrouwenscontactpersoon voor je betekenen?
Als vertrouwenscontactpersonen (VCP) willen we graag op een positieve manier een bijdrage leveren aan de sfeer bij Atos. We willen dat iedereen kan sporten in een ‘sociaal veilige sportomgeving’. We hopen dat je je thuis voelt, zodat je jezelf kunt zijn en dat je iemand anders aan durft te spreken op ongepast gedrag. Als je een ‘niet pluis gevoel’ hebt, gepest wordt, of last hebt van grensoverschrijdend gedrag, of als je dit bij anderen ziet is het belangrijk iets te doen. Je kunt ons bellen of mailen voor een gesprek. Wij zijn er voor de sporters en trainers.

Als VCP zijn wij een eerste aanspreekpunt, kunnen we je doorverwijzen en zorgen we voor preventieactiviteiten en advies. We werken onafhankelijk van het bestuur van Atos en onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.

Ons devies is: Gaat het goed, zeg het vooral en spreek elkaar aan als het nodig is.

Chris Grijns: M: 06 23242364 E: info@mindfulwerken.nl
Mart van Genugten: M: 06 27484872 E: martvangenugten@gmail.com
 
© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven