Vertrouwenscontactpersoon

Atos heeft twee vertrouwenscontactpersonen: Chris Grijns en Rooitske Jorritsma. Vertrouwenscontactpersonen (VCP’s) kun je benaderen als je – als sporter en als trainer - een 'niet pluis gevoel' hebt, gepest wordt, of last hebt van grensoverschrijdend gedrag. Rooitske en Chris zijn het eerste aanspreekpunt, kunnen je doorverwijzen en zorgen voor preventieactiviteiten en advies. 

Chris en Rooitske werken onafhankelijk van het bestuur en de gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.

Met de vertrouwenscontactpersonen wil Atos een sociaal veilige sportomgeving bieden. Dat je je thuis voelt, je jezelf kunt zijn en dat je iemand anders aan durft te spreken op ongepast gedrag. Hieronder meer informatie over de vertrouwenscontactpersonen. 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Grijns, ik woon in Noord. Ik train sinds 2013 bij Atos, met de recreantengroep op zaterdagochtend … zolang mijn knieën het nog volhouden. Verder ben ik mindfulness trainer en bied vitaliteitsprogramma’s aan bedrijven. Ik werkte ook als wijkverpleegkundige.

Chris Grijns is te bereiken op: 06 23242364 

 
Chris
Rooitske
Mijn naam is Rooitske Jorritsma, net als Chris woon ik ook in Noord. Ik train met de recreantengroep op woensdagavond en zaterdagochtend. Ik werk als docent beeldende vorming aan een mbo-college in Alkmaar en ben daar ook mentor van een klas.
 
Rooitske Jorritsma is te bereiken op: 06 27484872   
© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven