Masters naar landelijke finale in september

11 juni 2018

Afgelopen weekend hebben onze dames in de master categorie hun tweede en laatste competitiewedstrijd van het seizoen gehad in Zeist. Hier is flink gestreden in de zon en niet tevergeefs. Met het resultaat van afgelopen weekend eindigen ze dit seizoen op een twaalfde plaats.

Dit betekent dat ze door mogen naar de landelijke finale in september. Geweldig gedaan dames en succes in september!

Eindelijk is het dan zover. De bouw van het nieuwe clubgebouw van Atos is begonnen. Atos voorzitter Bert Schalkwijk nam een kijkje op… Meer >

Geachte leden, Elke maand zal het bestuur, voorafgaand aan de bestuursvergadering, een inloop informatie uurtje houden in de Atos… Meer >