Mooie afsluiting 2017 Rachid Mohammadi

31 december 2017

Sylvestercross in Soest 31-12-2017

Wil je nog wat ruimte maken voor de oliebollen en appelflappen? En een gezellige en sportieve afsluiting van 2017 hebben? Dan is de oudejaarscross in Soest 'the place to be' op de laatste dag van het jaar. Vanaf 09.30 uur een doorlopend programma voor klein tot groot, jong en oud en diverse afstanden. Het parcours voert door de bossen en over zandvlaktes. Ook aan de inwendige mens wordt ruimschoots gedacht. Voor Rachid Mohammadi is deze wedstrijd zijn jaarlijkse afsluiting. De mastercross ging over 4 ronden van 2 kilometer. Een pittig parcours met flinke modderstukken, heuvels en zandvlaktes. Vanaf de start zat Rachid al goed voorin en wist in de loop van de wedstrijd nog wat plekjes op te schuiven. Na 8 kilometer passeerde Rachid de finish in een supersnelle tijd van 30.57, goed voor een 2e plaats bij de M45. Gefeliciteerd en op naar nog meer mooie prestaties in 2018!

Nieuwsflits!

16 april 2019
Atos heeft vanaf nu een vrijwilligersbeleidsplan! Zie hier de link naar ons Vrijwilligersbeleidsplan Meer >

Op dinsdag 26 maart jongstleden zijn een aantal Atos leden een klein kijkje gaan nemen bij wat in de toekomst onze nieuwe baan zal… Meer >