Nieuws

ATOS vrijwilligers uitgenodigd voor feestje van Stadsdeel Noord!

13 november 2019
www.av-atos.nl
Nóg een goede reden om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor ATOS: je mag dan gratis naar het vrijwilligersfeestje van Stadsdeel Noord op zondag 8 december!

UITNODIGING: Vrijwilligersfeest in Noord


“U zet zich in als vrijwilliger in ons stadsdeel. Daarvoor wil ik u hartelijk bedanken en uitnodigen om aanwezig te zijn bij het Vrijwilligersfeest op 8 december! In de Tolhuistuin wordt een feestelijke middag met muziek georganiseerd, met diverse muzieksoorten en -smaken uit Amsterdam Noord en natuurlijk een hapje en een drankje. Komt u ook?”
Esther Lagendijk – portefeuillehouder sociaal domein Stadsdeel Noord

Om vrijwilligers in Noord te bedanken voor hun inzet organiseren Stadsdeel Noord en Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) op zondag 8 december een feestelijke middag met muziek in de Tolhuistuin.

Programma
Onder andere Master Stu (‘De Zwarte Hazes’), de Young Ones (van Muziekschool Noord), het Elzenhagen collectief, Rita Gemerts & Friends, Lil’ CB en De Noordmannen zorgen voor een afwisselend muziekprogramma. Er zijn ook diverse verrassingsacts van o.a. On & Backstage en er wordt uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wanneer en waar

  • Zondag 8 december van 14.00 tot 17.00 uur (deuren open om 13.30 uur)
  • Concertzaal van de Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam. De ingang van de Concertzaal vindt u beneden, aan de voorkant van het hoofdgebouw, links van de grote trap.

NB: Het aantal zitplaatsen is beperkt.

Aanmelden - Toegang met gratis e-ticket
De toegang is gratis op vertoon van een e-ticket. Dat kunt u hier bestellen. Elke vrijwilliger moet zich apart aanmelden. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij! Heeft u geen internet? Vraag dan de organisatie waar u vrijwilligerswerk doet om u aan te melden en het ticket te printen.

Voor meer informatie neem contact op met Vrijwilligers Centrale Amsterdam via noord@vca.nu of bel 020-5301220.

 


 
www.av-atos.nl
Doe ook mee aan de verkiezing Atos sporter (m/v), ploeg en vrijwilliger van het jaar! Stemmen kan tot en met Eerste Kerstdag. Wacht dus… Meer >
 
En hierbij ook de uitslagen van de cross voor senioren, AB junioren, masters en A-atleten, van dinsdagavond 19 november 2019.   Meer >
 
Gisteravond was weer de eerste clubcross van het seizoen. Ondanks de voorspellingen en de regen onderweg naar de baan waren er 66… Meer >
 
www.av-atos.nl

Uitslagen Zevenheuvelenloop

18 november 2019
Tijdens de Zevenheuvelenloop 15 kilometer in Nijmegen op zondag 17 november stonden er ook weer diverse Atos atleten aan de start.… Meer >
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
© 2019 - AV Atos | G.J. Scheurleerpad 3 | 1025 WM Amsterdam | tel. (+31) (0) 20 637 06 84
Terug naar boven